Nederlands  English

Carousel Slider
Web applications op maat
Wij gebruiken de nieuwste technieken in de web wereld, zoals .NET, PHP, HTML5, CSS3, AJAX, om krachtige, gebruiksvriendelijke en veilige interactieve websites te ontwerpen.
Web applications is één van onze focusgebieden. Wij analyseren en begrijpen uw behoeftes aan gegevensbeheer en vertalen deze in een productieve oplossing.


Standaard websites
Op basis van de informatie die u naar de buitenwereld wilt projecteren, kunnen wij u assisteren bij het ontwerpen en beheren van uw responsive website. Wat zijn responsive websites? Responsive websites zijn websites die zich aanpassen aan de grootte van het scherm van het apparaat waarmee een bezoeker de website bekijkt. Dit kan een gewone PC monitor zijn, een tablet, of een smartphone.
De pagina's van de website passen zich qua layout aan aan de resolutie van het beeldscherm.
Omdat de variatie aan beeldschermen en resoluties groot is, is dit een belangrijk aandachtspunt bij het ontwikkelen van een website.


Cloud Applications Wat is cloud? Cloud bestaat uit gedeelde IT resources in een datacenter, zoals opslag-, reken- en geheugencapaciteit.
Deze worden optimaal benut door meerdere gebruikers tegelijk.
Gebruikers hoeven geen grote investeringen te doen om hun computerbehoefte te vervullen en hun data veilig te stellen. Cloud is schaalbaar, waardoor u in staat bent om uw wisselende IT-behoeften gemakkelijk en flexibel aan te passen.


SystifyIT laat u snel en gemakkelijk uw cloud ruimte op afstand beheren en configureren.


Webwinkels
Wilt u een eigen webwinkel beginnen of vernieuwen?
Wij kunnen u uitstekend helpen bij de totstandkoming hiervan, zowel standaard als op-maat webwinkels. We ondersteunen o.a. WordPress en eCommerce.


Web promotie(SEO Search Engine Optimization) Wij hebben specialisten die ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijfswebsite hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines komt. Uw website zal hierdoor meer bezoekers trekken en meer mensen zullen kennis nemen van de activiteiten en producten van uw bedrijf. Dit zal de omzet ten goede komen.
Daarnaast bieden wij ook online marketing services, waarbij wij gebruik maken van Google AdWords and Google Analytics.